Efter att ha bläddrat i mina två böcker får jag detta till en laxskivling. Vad tror ni?
Verkar inte vara något att mumsa på, eller? Tyckte boken var lite otydlig på den punkten, typ går att äta, men smakar inget.
Växte i ganska stor mängd vid en parkering i Görväln utanför Stockholm, under lövträd på gräs med grus runtom (parkeringen).
Bilderna är nog aningen för ljusa mot “verkligheten” men rätt bra färg annars
Fullkomligt säker! Betänk bara att att jag är en äkta ‘amatör’!
I min ungdom provåt jag i sann cortinsk anda det mesta, separat, men har blivit klokare. Fina laxskivlingar åker dock med i blandsvampen när där finns behov och plats för annat än superdelikatesser.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.