Hej!
Det du har hittat är kremlor!
Det finns en mängd olika sorter, för att avgöra om en kremla är ätlig så tar man en liten bit och smakar på och sedan spottar ut,det kan dröja 30 sekunder innan smaken känns skarp, milda kremlor= ätlig ,skarp= inte ätlig Det är endast kremlor som man ska provsmaka,därför måste du veta att det är en kremla!
Kännetecknet på en kremla är att man kan smula sönder den,det som man brukar ta fel på i början är riskor men utav dem kommer det “saft” riska=s=saft
Den till vänster tror jag är skarp och den till höger är skarp eller mild det finns ett flertal olika gula kremlor.
Hoppas att jag hjälpt dig något!
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.