0 418 visningar

3 svar

Bränner sillkremlan?

Victor

15 sep 2008 kl. 23:58

Efter mitt förra inlägg “Kremla, men vilken?” var jag inne på http://www.jaederfeldt.com/~klas/FOV1-0001AF47/?OpenItemURL=S000B3744

Jag gjorde som det stod och höll tungspetsen mot skivorna i ca 15 sekunder, tyckte att det började brännas LITE. Är det vanligt att Sillkremlan har den effekten?

Bör jag tillaga denna svamp? Hur?

0

Britt-mari Häggbom

16 sep 2008 kl. 00:41

alla svampåar ska tillagas minst 20 minuter

0

Britt-mari Häggbom

16 sep 2008 kl. 00:44

jag plockar mycket sillkremlor,men äter dom aldrig rå,så frågan får gå vidare till någon som smakat dom råa

0

Irene A

16 sep 2008 kl. 08:32

Nej, sillkremlan har INTE skarp smak. Det finns andra arter som blir brunfläckiga, stinkkremlor t.ex.

Svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Svampguiden rekommenderar Kaffe.se för dig som vill ha riktigt gott kaffe med dig ut i svampskogen
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad app för iPhone och iPad som nu äntligen också finns tillgänglig för dig som har Android!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Identifiera arter med hjälp av kameran i din iPhone