man kör till skredsvik , mitt i byn finns en skylt “gullmarsberg” och symbolen för naturreservat eller fornlämmning, man kör förbi gullmarsbegs säteri sen står det parkering strax innan en uppförsbacke. Där parkerar man. Sen bakom bilen i diket ser du dina första Stor Lökbrosking RasB.
resten finns låglänt på kvistar och stammar på marken.
förbryllade mig…...Jan inte din hjärna…..Saknar numera tilltro till böcker…saker förändras. Om Stig Jacobsson anser Stor Lökbroskskivling vara oätlig har jag viss respekt för den mannen.
Sen väljer jag att lita på Klas som äter bla rodnande flugsvamp ....
Jag har plockat den i många år och anväder den som krydda som Klas gör fast mina “köttbullar” är vegetariska, har provat att ha i matbröd oxå och ja det funkade. Ett oliv och vitlöksbröd. Går så klart att använda överallt där man vill ha lök/vitlöks smak, mal den väl bara.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.