Varför har jag under alla år ratat kremlor? De är alltid snigleätna och ser bedrövliga ut, men ett larvfritt år som detta har jag börjat titta närmare på de, det finns ju mängder! Och vilken underbar konsistens!! Äntligen svampar som inte är sega och knastriga, utan som är möra utan att man behöver knapersteka dem.
Nä, nu har jag nog med sega trattisar, sladdriga sotvaxingar och mediokra rimskivlingar.
Nu blir det kremlor resten av säsongen.
Jag kan inte ens gnaga på kycklingben, som normala människor kan, för får jag i mig en broskbit så håller jag på att kräkas… åsså sitter jag och petar i mig broskiga svampar, ba’ fatt….
Nä, fram för kremlorna!
Jag håller med dig. Kremlor har blivit en favorit hät med och om man inte hittar så många med mycket egen smak kan man ju alltid sn¨maksätta med champinjoner el. dylikt. Har idag hittat mina första streckmusseroner, lär mig nya nästan varje dag nu, skall testa dem i morgon och kolla hur de smakar.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.