Under dagens ridtur passerade jag ett kolossalparti med taggsvamp. M h t min sysselsättning var det svårt att plocka men jag skall återkomma i morgon.
Jag har hört att torkad taggsvamp tenderar att bli besk - är det någon som känner till det eller har några tips?
Det var så stora mängder att jag inte kan stoppa in det i frysen i alla fall…
Tack på förhand
Jag har skrivit det i andra trådar, men det kan vara värt att upprepas.
I andra länder torkar man taggsvamp, men man ska vara noga inte tillaga den för snabbt, för då kan den bli besk ibland. Jag har torkat i år, men inte tillagat, men de torra bitarna visar ingen som helst beska vid smakprov. Sitter och gnager på en just nu när jag skriver. :)
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.