Hej du!
Jag kör receptfritt! Ena dagen gör jag en surdeg på nåt gott mjöl, dinkel eller graham, sen bygger jag vidare på den dag 2 eller 3… Jag har alltid småfrön i, sesam, lin, vallmo, hirs, ibland polenta, ofta kummin, ibland riven riktigt lagrad ost. Jag jobbar som kock och bakar väldigt mycket, det sitter liksom i nyporna… En slatt hit och två nypor dit!
Jag har tillgång till mitt stora kök på jobbet, använder en Rationalugn med varmluft. Det går att ställa in blåset på halvfart, och jag kan baka av 15 plåtar i taget! Det ni!! ;) Har faktiskt aldrig bakat knäcke hemma, det dammar så mycket mjöl, och på jobbet är det bara att dra fram vattenslangen å spola… Snabbt och lätt färdigbrett!
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.