0 308 visningar

1 svar

Smaka på kremlor-tricket

Helena i Sthlm

3 okt 2008 kl. 19:16

är nog bra, men aj vad min tunga önskar att det skulle finnas andra sätt ibland. =)
Kom igår, efter mycket aj och oj och spott och fräs, hem med en hel hög milda kremlor, varav jag endast kunde bestämma grönkremla och mandelkremla med säkerhet.
Men sålänge jag är säker på att jag har kremlor,(det är jag) och dom är milda, så spelar det ju mindre roll vilken sort det är =)

Hur brukar ni laga till era kremlor?

0

Helena i Lund

3 okt 2008 kl. 19:25

Antingen torkar jag och använder som utdrygnad i stuvningar eller soppor, men oftast steker jag läääänge i smör, lite s&p och använd som strössel på maten. På gränsen till kremerad svamp är det jag gillar bäst!

Svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Svampguiden rekommenderar Kaffe.se för dig som vill ha riktigt gott kaffe med dig ut i svampskogen
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad app för iPhone och iPad som nu äntligen också finns tillgänglig för dig som har Android!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Identifiera arter med hjälp av kameran i din iPhone