0 242 visningar

3 svar

lökbroskingfötter

buffy

8 okt 2008 kl. 19:12

Ni som torkar stor lökbrosking, torkar o använder ni fötterna också eller bara hattarna? Jag hittade en del stor lökbrosking idag, på Söderåsen.

0

Helena i Lund

8 okt 2008 kl. 19:43

Fötterna låter jag puttra med i tex rödvinssky, jättegott till tex oxfärsbiffar eller ännu hellre ryggbiff! Plockar upp dom när såsen är klar. Hattarna går ju att smula sönder, men fötterna är hopplösa att mortla!

0

buffy

8 okt 2008 kl. 19:47

Tack! Ja, fötterna verkar mkt slitstarka! Det är väldigt vilken stark doft de här svamparna har, skall bli roligt att prova dem.

0

Robban O-hamn

8 okt 2008 kl. 20:54

Tack för tipset så gör jag med dom jag hämtade i lördags ner hos er.
Har ju lök i rödvinsky som jag silar bort annars.

Svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Svampguiden rekommenderar Kaffe.se för dig som vill ha riktigt gott kaffe med dig ut i svampskogen
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad app för iPhone och iPad som nu äntligen också finns tillgänglig för dig som har Android!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Identifiera arter med hjälp av kameran i din iPhone