Förstärks den där speciella rökslöjskivlingssmaken av torkning? Gjorde en liten pastasås på blandsvamp, och det var bara några stycken hattar röksl. i, men det smakade jättemycket rökslöj..
Någon som märkt nåt liknande?
Eller kanske var det bara så att de hattarna jag torkade var ovanligt smakrika?
Det där undrar jag också. Jag har inte använt av mina torkade än, men jag gjorde soppa på färska och den blev inte god. Kan inte peka på varför den inte smakade bra, men jag kunde inte äta den.
Stekta rökslöjingar är supergoda, men soppa, som sagt, inte god, och då undrar man ju om pastasås/sås inte heller skulle falla mig i smaken.
Tyckte du om pastasåsen?
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.