Jag plockade massor av frusna trattisar för ett par år sedan. Jag lät dem tina, rensade dem sedan och torkade dem och det fungerade alldeles utnärkt! Jag använder visserligen tillskottsvärme (en kupévärmare!) så jag vet inte hur de blir vid lufttorkning, men det borde gå bra tycker jag!
Plockade en hel massa frusna trattisar för många år sedan och de fick tina upp i rumstemperatur och det blev bara en enda svart gegga utav allihopa men däremot så har jag försökt med att stoppa frusna direkt i stekpannan an och det funkade finfint, hur kommer detta sig?
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.