Serie 1. Är Ostronmussling. Det är säkert några som kommer ihåg att jag för ca: ett år sedan tipsade Affe i Landskrona om att han hade ett säkert Ostronställe i parken vid simhallen i LK. Han var tvivlande och hittade inget där, jag åkte dit från HBG fotade och la in på forumet, han åkte tillbaka och skördade. Nu får han skylla sig själv, jag var och hämtade dottern i LK efter att hon badat i ovannämnda simhall. Jag var så klart tvungen att kolla Ostronstället :)
De små söker skydd.
Serie 3 består av tre olika arter. 1an. Judasöron som det verkar bli mängder av i vinter, på denna gren i armtjocklek och ca. 2 m. lång fans det över 200 öron? jag har aldrig sett dess make. 2an en gröppa, eller hur? 3an. jag fick för mig om att det är en laxfärgad Ametistskivling?
Nix Helena i Lund, inte tur utan systematiskt letande på rätta platser och biotoper, och så återkommer man till de platser man hittat innan för att skörda och ibland, faktiskt oftast så blir det en skörd.
En bild till på den laxrosa från förra serien, visst är den vacker.
Det är ok Helena i Lund. Jag blev inte stött och du borde inte bli avis för det borde finnas en del områden runt Lund där det finns Ostronmussling. Vad jag har märkt här är att de bryter ner lågor av Alm, ja allt utom Bok fort, Ek verkar de inte gå på. Det verkar som om de inte växer mer än ett par år på “mjukt” trä, på bok verkar de kunna trivas i åratal. Du får väl fjäska lite för Joachim Krumlinde han har nog koll var det kan finnas lämpliga lågor.
Min hustru hade i dag party lite party, så jag var som vanligt förpassad till spisen för fika.
Gör mig inget där trivs jag. Men
körde ditt recept på dillstuvad
Ostronmussling, den i kamp med mina andra röror som brukar vara omtyckta. Musslingen var slut efter andra varvet som tanterna tog blixt snabbt. Men igen bröt burken som jag fick av dig JAS, halva kvar hur länge håller den sig i kylskåpet?
Hej Robban! Jag måste erkänna att jag inte riktigt är med på vad du menar, annars som följer. Öppnad konserv och bara rena verktyg i den, så 10 dagar. Annars tillaga något så kan du ju frysa in “maträtten”. Håller just nu på att torka några liter Ostronskivling, måste ju prova det oxå på den. Ha dé så bra.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.