Sisådär 50%, resten är kyckling, köttfärs, blåbär och annat som jag lyckats pressa in efter en vansinnig soppsäsong i Östergötland. Jag behöver inte handla på två månader, annat än färskvaror som mjölk, ifall jag inte vill det :)
Och jo, jag har också torkat en massa, men totalt 200 liter tar plats ändå.
Jo det där med konservering borde jag nog pröva på till nästa säsong. Torkad svamp har jag en förmåga att glömma att använda, varför vet jag inte. Men nu har jag iallafall vett på att sluta frysa in i platskrävande burkar. Platta paket med folie och plastpåse är ju mycket mer lättplacerat!
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.