Är det inte som med svaveltickan, som ju av många anses läcker, att mn bör plocka dem som unga knoppar innan de blir stora, platta och träiga?
Har idag observerat några gula svulstiga knoppar på pilträd som jag misstänker är embryon till svavelticka.
Eller ser fjällig ticka likadan ut som ung?
Jag har stekt unga skivor av Fjälltickan i mycket matfett så dom blev nästan friterade, kryddade dem, jag gissar att bara steka den utan kryddor är ingen höjdare, Karl johan är en svamp som jag inte känner någon smak på, men den är säkert god eftersom alla säger det, men samma där, kryddar jag den så slinker den ner,
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.