Ja, det ser ut att vara den!
Hittade en liknande samling i söndags. Tycker dock att det bör vara en bit över 20 för att ta med dem hem. De är ju ofta rätt små, och bara hattarna har matvärde.
Dina ser ut att vara i gott skick, men kanske lite få för att göra nåt matnyttigt av.
Har du fler så lycka till i köket!
Jag stekte upp hattarna i smör o lite salt men tja beskriva en smak det är svårt, smakade svamp =D
Hittar jag fler så ska jag testa med lite honung.
Har ni fler tips/recept på hur man tillreder denna svamp?
Letat lite i receptbanken men det är ju såååå mycket att gå igenom där :(
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.