Fiskgratäng med svamp
Fisk så mycket du räknar med att ska gå åt.
Strä lite salt o pappar på fisken Brieost så mycket man vill kosta på.
4-8 dl creme fraise beräkna 1 dl /pers + lite till såsen blir god.
1 msk stött torkad Karl-Johansvamp eller annan svamp/dl cremefraise.
Det går med burksvamp åxå.
Salt o peppar
Lägg fisken i tunna fileèr i en ugnsform.
Täck med ett lager skivor av brieost i önskad tjocklek. Obs att det ska vara ganska mild ost.
Blanda svampmjöl och creme fraise, salta o peppra efter smak och bre blandningen över osten o Fisken.
Grädda i 225 grader tills ytan får fin färg och fisken är precis genomkokt.
Det här är mumma
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.