Vad bjuder man en vegetarian på när man ska äta kräftor?
Jag funderade på att frittera någon svamp som ersättning.
De svampar som jag har som det är störst hela bitar av är:
förvälld fot på bläcksvamp och div. soppar (eksopp, aspsopp mm)
Någon som har provat att fritera någon av dessa?
Hur i så fall?
Tacksam för tips!
(Vi ska äta vid 19 så det börjar bli lite bråttom.)
(Eller någon icke-svamp rätt, vegetarisk, som går att byta ut kräftorna mot?)
Tack!
Jag hann inte få hem champinjoner i tid här idag så jag får provlaga det här en annan gång.
Det är sparat i receptsamlingen.
Det låter jättegott och jag är verkligen sugen på att testa det.
Ett bra tips!
(Jag har fått svänga ihop lite Svart trumpet nu istället.
Och det är inte helt fel det heller:)
Även, om det inte är så bra som ‘kräftersättning’.)
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.