Snart är det dags att skörda:) Men ibland är det synd på så vackra svampar. Din växer ju på ek så den kan vara lite kärv i smaken men det mesta av kärvheten går att laka ut. men du har ju oxå hittat Vårmusseron så du har ditt på det torra när det gäller matsvamp för idag antar jag.
Runt Västervik och HBG tycker jag att den är vanligast just på Ek! Skulle bli glad att hitta den på pil, har fått för mig att den smakar bäst om den väcker på salix, så är det med Ostronmusslingen i alla fall. Svampstaff, visst är det kul att kunna följa utvecklingen hos en svamp, de flesta har ju så hiskligt brottom, tjoff, tjoff så är de över, slut och finito.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.