Jag brukar plocka lite Grynsopp varje år och tillaga färsk.
Förra året torkade jag lite grann för första gången.
De torkade smakar inte så mycket, inte ens efter gräddstuvning.
Lite konstigt tycker jag eftersom soppar brukar smaka som bäst efter torkning.
Någon som erfarenhet eller synpunkter?
Förslag på någon annan tillagning?
Halloj Enelie!
Varför inte blanda i lite torkade trattisar???
Om inte det finnes i skafferiet kanske det finnes lite torkade Kallar.
I en gräddstuvning kan man ju alltid hälla i lite färska örter, vitlök, gul el rödlök, alla naturliga råvaror ger en gudomlig smak…. eller lite parmesan el liknande….nymald peppar e ju aldrig dumt heller att tillföra…men grädde framför allt..e ju kungen på kronan!
Tack Geraldine!
Jag har torkade trattisar men det var jättegulligt av dig att tänka på mig.
Jag får göra ett försök till med den torkade Grynsoppen. Piffa till den med lite mer tillbehör.
Jag blev bara så förvånad att just den soppen inte ‘vann i smak’ när den blev torkad.
Den är ju så god när man tillagar den färsk.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.