0 3801 visningar

3 svar

Frysa färska champinjoner

Mossning

27 jul 2009 kl. 18:05

Som rubriken lyder, har någon gjort det? Köpte på mig för mycket. Ligger i kylskåpet nu.

0

Boman

27 jul 2009 kl. 18:37

Nej, men jag har torkat! Med gott resultat. Uppblötta och stekta blir de lite lika bacon i konsistens, jag som veggis uppskattar det. Smakade gott också.

0

Mossning

27 jul 2009 kl. 18:38

Boman, tack för svaret. Kan man torka dem hela eller skivade?

0

Boman

27 jul 2009 kl. 19:04

Jag skivade tunt. Köpte på mig för mkt, precis som du, fast förra året.
har just ätit en god sås på årets första Kungschampinjon.

Svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Svampguiden rekommenderar Kaffe.se för dig som vill ha riktigt gott kaffe med dig ut i svampskogen
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad app för iPhone och iPad som nu äntligen också finns tillgänglig för dig som har Android!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Identifiera arter med hjälp av kameran i din iPhone