Tidigare, innan frysarna kom konserverade ju kvinnorna mycket av födan. Hur länge håller det sig om det är intakt. D.v.s locket sitter stenhårt.
Jag har nämligen en burk trattkantareller som förmodligen är runt tjugo år och har sparats av nostalgiska skäl.
Tror ni att det är ätbart ?
På tal om konserverad svamp Lena… Tyvärr blir det ingen lackticka denna gång. Var upp idag men det som fanns kvar var ingen direkt vacker syn, den minsta som jag tänkte ta till dig hade blivit angripen av mögel och dom andra som satt där angripna av insekter eller något. Får hålla ögonen öppna.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.