0 218 visningar

1 svar

FÅRTICKA

Bo Reyer

2 aug 2006 kl. 00:20

Såg att Annemarie Kjell hittat fina oangripna fårtickor.
Dessa är en ren delikatess! Om man dubbelpanerar samt saltar och pepprar efter behag (inte mina) en fräsch någotsånär slät hatt av denna art blir den genast till en biff.
Jag har även Wokat den finstrimlad tillsammans med kött och grönsaker.
- Gottegottgott!

0

Tina Nordberg

2 aug 2006 kl. 10:32

Håller med Bo.Prova även att marinera kokta fårtickor med :Olja, vinäger socker, vitlök o rosepeppar. Passar mycket bra till blektaggsvampåxå.Olja kan uteslutas.

Svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Svampguiden rekommenderar Kaffe.se för dig som vill ha riktigt gott kaffe med dig ut i svampskogen
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad app för iPhone och iPad som nu äntligen också finns tillgänglig för dig som har Android!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Identifiera arter med hjälp av kameran i din iPhone