Jag tycker att konsistensen är god, med en lätt ton av beska, eller möjligtvis en lätt dragning åt blåmusseron.
Det är inte lätt det där att skriva hur svampar smakar, när smaken hos människor är så individuell.
Det borde finnas ett häfte, precis
som systembolaget har, som beskriver smak och lukt på ett fint sätt :o)
Har aldrig tänkt på att olika färgvarianter av kamskivling har olika smak, men jag har heller aldrig använt den som annat än blandsvamp.
Lite slemmig konsistens tycker jag.
Jag blev nyfiken på ett thailändskt recept, men har ännu inte hittat det. Borde ligga under recept kanske….
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.