Inskickat av: Bo Reyer
E-post: b.reyer@telia.com
Datum: 2003-07-24
Tycker du om kräftor samt kantareller?
Då är detta det perfekta receptet för dig!
Koka en lag bestående av någon deciliter vatten, grovsalt samt dillkronor ca 10 min.Lägg sedan i kantareller (de minsta hela och de större delade). Koka ytterligare ca 10 min. Smaka av. Känns det för salt - späd med vatten. Eller tvärtom - tillsätt mer salt efter behag. Kyl ner i kallt vattenbad. Dessa kantareller ätes kalla och är underbart goda som tilltugg,smörgåspålägg
eller som ingrediens i en sallad
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.