Eva K Västerbotten
19 aug 2009 kl. 09:19
Jag hittade en drös med underbart fina gul/bruna taggsvampar igår. Men så minns jag att jag tykte de var lite beska och inte så värst goda. Och så minns jag, igen, att någon hade lagt in dem i kräftlag (?) och att de då både såg ut som och smakade som kräftrumpor på burk?!
Vad behöver jag? Hur gör jag?
Tacksam för svar - hittar det inte i recepttråden
Hoppas ni har en god svampsäsong!
Det har jag, såhär långt.
I denna tråden finns recept på kräfttaggisar.
http://svampguiden.com/forum_visa.asp?inr=111964&fnr=1&sok=kräftor&Start=0&Offset=50&12
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.