visst kan man äta hotade arter, de har säkert hunnit spora av sig tillräckligt innan du plockat dem.
Oxtungssvampen är god att äta, men den måste lakas ur i mjölk eller varren i flera timmar för att bli av med garvsyran, sedan kryddar du och steker svampen som du vill. tuggmotständet är som nötkött
Hittade inga Svaveltickor i våras men nu har jag sett små ämnen så nu är den nog på g, den skall ju finnas från vår till höst så det är nog inget ovanligt med det. Jag får så klart gratta dig till dina fina och många Oxtungor, du verkar ha otroligt fina svampmarker i din närhet.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.