http://svampguiden.com/forum_visa.asp?inr=94185&fnr=1&sok=svavelticka&Start=0&Offset=50&16
Här kanske du hittar nåt…
Tack GUla, har redan läst om JAS currystuvade… den puttrar nu på spisen! Jag har kvar en del svavelticka, och har ökat på med nästan 2 kilo blek taggsvamp mm, och jag har inte möjlighet att förvälla o frysa in! Dessutom gillar jag att se mina fulla burkar med torkat… ;)
Vet inte om det går att torka Svaveltickan men det låter inget bra, varför vet jag inte men det känns som om den skulle bli träig av att torka. Jag provade att konservera den men det funkade inget bra det heller så jag tror att den bör förtäras i färskt tillstånd. Någon annan kanske har ett bättre svar.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.