Hej!
Jag hittade dessa två för första gången trots idogt letande under åren… Hursom, nu skulle jag bli jätteglad för tips hur jag bäst anrättar dem. Läste något om att fritera Blomkålssvampen, har ni testat det?
Hälsningar,
hanna
Tack Hannah och Boman, vad snällt! Nu ska jag ställa mig vid spisen.. Allt lät mycket gott. Ja, Blomkålssvampen blev jag lycklig över, känns lite speciellt, men det är ju ett heltidsjobb att få den ren. Efter att ha legat ett tag i kylen på ett stort fat så hade ett helt zoo krupit ur den! Spindlar verkar tycka det är fantastiskt, alla dess vrår, de slipper ju göra nät..
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.