I “min” skog finns det gott om gulriskor. De ser så fina ut men jag har inte plockat. Det blir så mycket i korgen ändå :-) Jag undrar om någon här brukar äta gulriska? Bara som den är i så fall eller som blandsvamp? Smak? Ja, ja, jag VET att smaken är olika men det skulle vara kul att höra nån bedömning från en gulriskeätare! Jag har inte bestämt mig för om jag ska dra hem några såna än nämnligen! :-)
jag gillar smaken på gulriska, den är lätt “parfymerad”, när jag äter den så bara steker jag riskan,
provade en gång att ha den i blandsvamp som jag frös in, inge gott alls, den tog över smaken i frysen, och det smakade inte gott alls när vi tinade upp och skulle äta
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.