jag skulle tycka det vore roligt att veta om ni här vågar äta rodnande flugsvamp, det ska ju vara gott men är det inte bara riktigt svampkunniga som tar den risken? De kanske inte är så vanliga de där rodnande flugsvamparna så det ger sig?
Jag har bidat tid i flera år Draken, och har ännu inte tagit steget full ut! Är saker på svampen tycker jag, men mentalt bär det fortfarande emot, hahaha! Många gånger har det åkt ner finfina ex i korgen, jag har suttit hemma och pillat, luktat, rensat, men fegat i sista minuten. Kanske nästa höst? ;)
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.