Jag hittade i förmiddags några klasar fårticka och några kolonier vårtig röksvamp. De plockades, rensades, hackades, smörstektes och stuvades med mjölk, gräddfil och lite soja för att bli en del av min lunch.
Är det någon mening att gå tillbaka till samma ställe om någon vecka för att plocka mera? Kommer det att produceras fler fruktkroppar där eller händer det bara en gång per säsong?
Vi har tidigare snackat en del om det, se mitt försök på länken:
http://svampguiden.com/forum_visa.asp?inr=153684&fnr=1&sok=&Start=0&Offset=50&ipos=3
Om det fanns små, outvecklade fårtickor och rökisar kvar på platsen, kolla om en vecka, annars är svaret nej.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.