Jag har äran och glädjen att vara svampleverantör till restaurangen Kock & Vin i Göteborg som har 1 stjärna i Michelinguiden.
I senaste numret av mat- och vintidningen “Allt om Mat” finns ett reportage med fina bilder och recept från kökschefen Claes Grännsjö. Ett av recepten är på “pocherat lantägg med höstens svamp, bacon och kycklingbuljong”. På sidan 33 finns en bild på denna rätt med svamp och allt.
Trots den hårda jantelagen vågar jag sticka ut nosen och säga att jag är glad och stolt över att just lilla jag har levererat svampen på bilden.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.