Glömde ju:
Dom smakade hur bra som helst. Skurna i mindre bitar, hårt stekta med grovmald salt på en “stekt” (självklart i fettet efter svampen) guldkornmacka toppat med stekt ägg… Satt super i kistan. Mellandottern gillade det starkt också.
Skall tillägga att ringen på foten var lös och gick att flytta, smakade på den och den gick åt mandelhållet (mitt tycke).
Bara att gratulera Lena, i går var jag iväg och “hämtade” Blomkålssvamp, har precis käkat en del utav den stekt med bröd och nu skall jag stuva lite. Luktar och smakar fantastsikt gott!!!
Svamptorken släpper också iväg en hel del god lukt ifrån sig, ligger lite blandat i den….
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.