Jodå, det kan visst vara lömsk biskopsmössa. Jag vet inget säkert sätt att skilja dem åt på utseendet, och man brukar rekommendera att alla kokas av för säkerhets skull.
Om den sen är värd besväret, är en annan fråga. Personligen är jag inte förtjust i den, men vill man veta hur den smakar, måste man ju prova själv.
Hans v E: Klart du har rätt! Stenmurkla ska det vara!
Irene A: Jag hittade bara en, tyckte den såg kul ut och ville kolla upp den. Verkar inte värt besväret att koka ur EN svamp flera gånger bara för att smaka…..
Tack båda!
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.