Visst är det underbart.
Tänk en så´n lång säsong vi har fått, snart är det vår och vi kan börja om igen.
Var ute i veckan och hittade bl a ett antal absolut, felfria fräscha Kantareller i fin storlek.
Dom, plus lite Trattis, fyllde jag i en skåra i den vanliga frysta laxbiten. Lite hackad schalottenlök, timjan och bara aningen riven ost och in ugnen.
(Ursäkta, spårade ur med matlagning, men färsk svamp i slutet av nov är inte vanligt hos mig).
Även jag var ute i skafferiet på förmiddagen och hämtade lite trattisar. Det blev en Reyers frestelse. Ansjovisen bytte jag ut mot böckling samt rökt makrill och grädden smaksatte jag med riven pepparrot. Dessutom ett varv med smörfrästa trattisar!
Det blev kanongott.
Geraldine! Om du läser detta så krya på dig!
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.