Linköpings Svampklubbs decembernotis handlar om julmat med svamp. Det mest avancerade receptet är “Jultomtegratäng”. Inte så illa som det låter - som tur är.
http://svampklubben.org/dec2009.html
Spännande recept Jan! Funderar på kombinationen svamp och rödbeta som ingick i flera av rätterna. För mej är det ingen självklar kombination, men jag kanske har missat något? Upptäcker ju då och då smaker som borde hänga ihop jämt och ständigt! Sist ut är rosevin och salmiakpastiller… :)
Tackar för fina recept, Jan A! Har en länk på skrivbordet nu :)
Till nyår blir det dock Trattkantarellsoppa, nygräddat bröd, ost och inte att förglömma, ett litet glas sval sherry, som ju lyfter svampen ännu lite mer (om möjligt. Lite Grevinnan, fast utan Betjänten. Finns inte plats för nån tigerfäll på golvet i mitt vardagsrum…
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.