Hej!
Din fråga går inte att svara på generellt. Det är alltför många faktorer som påverkar:
- Vilken temperatur har du i frysen? -18? -22?
- Hur tillagade du svampen före infrysning? Med matfett? Utan matfett? Med salt? Utan salt?
- Finns det luft i påsarna?
- Hur lång tid förflöt mellan plockning och infrysning?
- Vilken kvalitet håller fryspåsarna? Ullareds? Tjocka och därmed dyrare påsar av kända och testade märken?
Dessa faktorer är avgörande för hållbarheten, detsamma gäller för alla matvaror som fryses in.
Svamphälsningar/
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.