Hittar hur mycket tegelsopp som helst, och nästan bara praktexemplar.
Finns det någon som kan ge mig tips om, vad de lämpar sig till för anrättning.
Jag har bara kokat ur dem, och sedan stekt dem och gjort en stuvning. Men då tycker min man att bitarna blir för hårda.
Vill därför gärna få några andra förslag på tillagning, eftersom det är så gott om dem.
http://www.odla.nu/album/data/kremlan/full_630_p4633.jpg
// Eva
Hej Eva!
Jag har också hittat soppar i mängder. Just i kväll fyllde jag en kyckling med dem , la den i en lergryta och stekte den i ugnen. Svamp blir ofta god när den får steka med länge. Krydda med salt, vitpeppar och lök. När kycklingen är klar petar jag ut svampen och gör en gräddsås på dem och skyn i grytan.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.