Glömde att nämna att skörden skedde i Fyledalen som ligger mellan Sjöbo och Tomelilla.
Proportionerna får man själv bestämma men det här blev gott, jag tog.
4 lit. vatten i en stor kastrull.
1 lit. egen grönsaksbuljong.
5 st. stora potatisar, skurna i tärningar och stekta i olja, salt och vitpeppar.
Slå i dessa med olja och allt i kastrullen där det nu bör sjöd så fint.
3 lit. finhackad Ramslök tillsättes + några matskedar kikkomans soja, några matskedar tomatpuré och 5 dl. crème fraiche. Låt sjuda ytterligare en liten stund.
Smakar utmärkt:)
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.