igår kom vi hem med mängder av kremlor, alla är ätliga har vi konstaterat efter provsmakning…(tyvärr gick inte artbestämningen så bra dock, men jag tror det är storkremla)
och nu till tillagningen, har någon ett bra och gott recept på vad man kan göra med kremlorna?
/Nina
Hej NiNA!
Jag har några recept på min hemsida http://paulaz.se under rubriken matnyttigt/svamp/kremlor
Jag tycker också den fasta kremlan är god att grilla! Antingen hattar uppträdda på spett o penslade med god grillolja eller hela svampar på grillgallret tillsammans med en god köttbit eller fisk
Smaklig måltid/Paula
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.