Tack Karl!
Ursäkta rödsticket.Jag är mindre duktig på bildbehandling..
Det blev en tur i bokskogen också,så jag klämmer dit en serie till.
Bild 1
Funderar på blek ostronmussling,fast känns inte 100.Högt upp på död bok.
Bild 2,3
Jag har inget vettigt förslag på denna.Nån som har?
Sista bilden blev tyvärr misslyckad.
Ush va äckligt :)
Nu vart jag avundsjuk, Grattis, fantastisk matsvamp, bjöd mina vänner i Helsingfors på ett nytt recept med Crispa för inte länge sedan. Ta 3-4 matskedar av röd vinbärsgele (inte för söt variant) och 3 dl vitt vin, koka upp och reducera till du har 1dl kvar. Fräs den rensade svampen med mycket smör, salta och lite, lite malen vitpeppar. ta i 3 dl vispgrädde och vinbärskoket när svampen fått lite färg i stekpannan (allt vatten borta från svampen) låt allt sjuda till du får en kräming konsistens, jumma till len fisk, typ gös. funkar även till färsk spenat pasta men ingen salt ost till.
hvh
Kjell :)
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.