0 307 visningar

17 svar

Ät mig! (Fotofrestelse)

Med smak för svamp

28 aug 2006 kl. 10:51

Kom! Plocka och ät mig! En förförisk röst hörs en bit ifrån dig i en glänta. Du vänder dig om med hela kroppen i en hastig rörelse och plötsligt ser du.

Men böjer du dig för utmaningen?

Ät mig!

0

Nina A

28 aug 2006 kl. 11:37

jättefin bild:)
vad anväder du för kamera?

0

Med smak för svamp

28 aug 2006 kl. 12:20

Tack Nina!

Använder en Canon D30 med Canon 28 mm objektiv.

Efterbehandling i Neat Image för att ta bort kornighet och sedan Photoshop för finjustering av färgmättnad och exponering.

0

lena M

28 aug 2006 kl. 19:55

Den är SÅ vacker!

0

Med smak för svamp

28 aug 2006 kl. 20:20

Kul att du gillar den! :)

0

Johan Arlebrink

28 aug 2006 kl. 20:23

Himla fin bild. Du skulle inte kunna lägga in en lite större kopia?

0

Birgitta D

28 aug 2006 kl. 20:54

Vem bryr sig om kantareller när det finns Karl Johan och kremor.

0

Jenny E

28 aug 2006 kl. 20:54

Shit vilken härlig bild!

0

Med smak för svamp

28 aug 2006 kl. 22:15

Javisst Johan kan jag lägga upp en större bild!

Här kommer en i skrivbordsupplösning 1024*768:

http://www.aurells.com/img/Daniel_Aurell-Karljohan_i_trollskogen.jpg

Hoppas det smakar!

0

Johan Arlebrink

28 aug 2006 kl. 22:23

super fint. Är det ok om jag använder den som skrivbordsbild?
Skulle helst haft den i 1600*1200.

0

Carin

28 aug 2006 kl. 22:26

Den där ser så fantastisk ut att jag nog skulle välja en italiensk variant. Rå i tunna skivor med en god marinad. Lite gott, nybakat bröd och ett glas rött. Mums!

0

Med smak för svamp

28 aug 2006 kl. 22:28

Ja sure!

Om jag får råd till och uppgradera min kamera kan du få den hur stor du vill. ;)

0

per d

28 aug 2006 kl. 22:32

carin, visst karl johan smakar spergott som rå. jag brukar hyvla de finaste fötterna och lägga dem i en ciabatta tillsammans med skivad tomat, gurka, roccula och lite tzatsiki.

0

Carin

28 aug 2006 kl. 22:37

Per: det måste jag pröva, låter jättegott. Skivor av små fast, eller bara hattar till och med, är också himla gott att blanda med potatis i en gratäng. Varva med en blandning av färskrivet bröd, parmesan och hackad bladpersilja. Droppa olivolja mellan lagren. Härligt till stekt kött, eller kyckling.

0

Evus

28 aug 2006 kl. 22:43

Otroligt fin bild på ett praktexemplar!

0

Med smak för svamp

28 aug 2006 kl. 22:51

Johan!

Hade ju visste så stor originalbild!

Här kommer 1600*1200 för er med högre upplösning.

http://www.aurells.com/img/Daniel_Aurell-Karljohan_i_trollskogen_stor.jpg

Plocka ju några kilo Karljohan idag så vill ju dela med sig lite gott. :)

0

Johan Arlebrink

28 aug 2006 kl. 23:52

Tackar så mycket!

0

Tina Nordberg

29 aug 2006 kl. 09:31

Alla ord är redan sagda. Underbart.

Svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Svampguiden rekommenderar Kaffe.se för dig som vill ha riktigt gott kaffe med dig ut i svampskogen
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad app för iPhone och iPad som nu äntligen också finns tillgänglig för dig som har Android!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Identifiera arter med hjälp av kameran i din iPhone