På Djurgården i Stockholm (skogsmark) växer en kremla som jag inte kan placera, det är oerhört irriterande. Inte ens med hjälp av min extremt omfattande 1000-kronors svampbok går det… :-)
Den är åt det laxrosa hållet, kan vara ganska flammig på hatten. Dess specifika karaktär är att den är väldigt fast i köttet och nog aldrig maskäten. Smaken är absolut INTE skarp men inte så god utan smakar konstigt kvalmigt. Den har inte hunnit komma i år än men jag kan senare plåta den. JAg TROR skivorna är svagt gula, men jag minns ej riktigt faktiskt, kan vara vita.
Ideer?
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.