Har inte direkt lust att prova, men om man av misstag skulle få med en pepparkremla i anrättningen skulle hela anrättningen bli “skarp” eller bara själva svampen i sig.Gallsoppen sägs ju förstöra hela skiten är det likadant med skarpa kremlor och även skarpa riskor???
Jag provsmakar i stort alla utom de uppenbara,framförallt uppenbart skarpa.Men är ändå lite nyfiken på hur en,tex,pepparkremla skulle förändra en maträtt.Vet människor som använder torkad pepparsopp som just svartpeppar/chili.etc etcHar inte riktigt modet att kliniskt prova, men det måste finnas dem som prova medvetet/omedvetet?
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.