doftar gott (champinjonigt)
är 99% säker, däremot undrar jag om den rodnar för mycket?? gulnar gör den på hatten när man drar av en bit
växte under en urgammal ek gjorde den och ett ex som gått vidare hade mörkgråa skivor
så stekpannan eller inte? :)
Jo sådana finns, Hans. Jag känner själv till två mycel med sådana.
För några år sen lade jag ut fina bilder m.m. Har inte tid att leta efter tråden nu sen Micke ställt till det! Tror att det en gång blev 1.4 kg rensade…
(I morrn ska jag dit och titta om det finns några till söndagens utställning.)
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.