I Italien finns en underbar buljong att köpa som är gjord på Karl Johan. Det blir ju lite dyr buljong om jag bara ska åka dit för att köpa den men tänkte att det måste väl gå att göra själv.
Har googlat lite utan resultat och undrar nu om det är någon på detta eminenta forum som sitter på ett dylikt recept?
Jag har inget recept på det men det borde väl gå att göra ungefär på samma sätt som man gör en riktigt god fond på? dvs bryn en stor mängd svamp ihop med lökbitar, en stump morot lite salto sen slå på några dl vatten o kanske en gnutta rött vin o sen reducera ner det. som sagt bara ett förslag.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.