Blek kantarell, blek taggsvamp, blomkålssvamp, blåmusseron, champinjoner, finluden stensopp, fjällig taggsvampp, goliatmusseron, granblodriska, kantarell, karljohan, mandelriska, nejlikbroskskivling, rödbrun stensopp, sandsopp (torkad), sillkremlor, stjärnhovstryffel, stolt fjällskivling, svart trumpetsvamp, tallblodriska, toppmurklor, trattkantarell, vinriska och vårmusseron.
Det här är de matsvampar som anses vara kryddsvampar i “Nya svampboken” av Pelle Holmberg och Hans Marklund.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.