0 184 visningar

6 svar

Pepparkremla

Anders

30 aug 2006 kl. 18:01

Jag har hittat massor av pepparkremla tror jag.
Smakar först milt sedan väldigt starkt.
Avsöndrar vit vätska vid brytning.
Visst är det väl pepparkremla?

0

Tony S

30 aug 2006 kl. 18:09

Nästan rätt. Pepparriska ska det vara.

0

Irene A

30 aug 2006 kl. 18:10

Du menar pepparriska, förmodar jag.
I så fall håller jag med.

0

Anders

30 aug 2006 kl. 18:23

Ja fel av mig, pepparriska menar jag.

Är det goda att bara steka med smör och salt efter avkokning?

0

Anders

30 aug 2006 kl. 21:53

jag gjorde finsk risksallad och la på macka.
Inget vidare måste jag säga.
Bara konsistensen som var god.

0

Tanja V

30 aug 2006 kl. 21:56

Nämen - finsk risksallad som är så gott! :-)

0

gula

30 aug 2006 kl. 22:46

Vad var det för finsk risksallad??? Den görs ju vanligen på insaltad svamp!!

Svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Svampguiden rekommenderar Kaffe.se för dig som vill ha riktigt gott kaffe med dig ut i svampskogen
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad app för iPhone och iPad som nu äntligen också finns tillgänglig för dig som har Android!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Identifiera arter med hjälp av kameran i din iPhone