Vilket pris kan man ta ut för gula kantareller som är rensade och förvällda och frusna i portionspåsar á 150-200 gr? Kilopriset, räknar man då den djupfrysna vikten eller är det vikten innan förvällningen. Lättast att bara väga den frusna påsen.
Tacksam för svar
40-50 spänn påsen kanske, med hänsyn till att du “jobbat” lite med svampen,, får väl passa på att be om ursäkt för att de som tidigare försökt svara kom lite från ämnet,, du förstår, här får man se upp hur man benmämner kantareller,, skriver du gula kantareller kryper allsköns gagghökar fram o träter… hehe..
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.