Hej
Jag var ute igår och hittade taggsvamp i mängder jag aldrig sett förr, fick med mig säkert 10 liter grovrensad svamp på två timmar, ca 50/50 av både blek och rödgul tagg. Hittade även en hel del fårticka och gul kantarell.
Till min fråga - hur sparar jag taggsvampen lämpligast? Torkad verkar vara olämpligt.
Den ska gå att frysa, men är det då förvälld eller rå som menas?
Nåt annat tips? safta/sylta/luta… ;)
Adress till konserveringsreceptet:
http://svampguiden.com/artikel_konservering.asp
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.